Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Får hun MME og vand nok - 2 måneder"Spørg os" svarer:

Kære Nadia.


Det lyder til, at din datter trives rigtig fint. Hun beder selvfølgelig om mere MME, efterhånden som hun vokser, og hendes behov for MME også bliver større.

 

Det er en god ide, at du tilbyder hende 180 ml til hvert måltid. Det er jo forskelligt hvor sulten, hun er. Det varierer hos hende, som du også kender det fra dig selv. Hvorfor hun ikke melder sig, selvom hun sandsynligvis er sulten, det er der nok ikke nogen, som kan forklare. Du kan jo spørge din sundhedsplejerske næste gang hun er på besøg.


Det vil være fint, hvis du vænner hende til at tage den lange lur på fx 9 timer om natten. Og lader hende sove så længe, hun kan der, og så tilbyder hende mad hver 4-5 time resten af døgnet.

 

Med hensyn til hvordan hendes urin lugter, så tænker jeg det er væsentligt, at du måler pulver og vand af, som det anbefales dig på den MME, din datter drikker. Så skulle hun få den væske, som hun har behov for.

 

Du må gerne give hende lidt kogt vand, der har spisetemperatur (dvs. omkring 37grader) som et tilskud, hvis du har lyst til det. Det er sædvanligvis ikke nødvendigt, men det skader ikke at give hende 30-50 ml. Du kan nok ikke regne med, at hendes urin kommer til at lugte anderledes af den grund. Du kan huske at nævne urinens lugt, næste gang du er til læge med hende. Så kan de eventuelt se på det.

 

Held og lykke med hende.

 

De bedste hilsner

Else Guldager
Sundhedsplejerske ph.d.


Til spørgsmål »
Tilbage til oversigten »

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk