Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Får hun MME og vand nok - 2 måneder


Hej Vibeke.

 

Jeg har en datter på 2 måneder på søndag d. 28. Hun har i en uge i dag kørt fast på MME (Nan pro1), men de sidste dage er hun mere sulten, når hun har spist de 150 ml, som jeg laver i hver flaske til hende. Hun levner ikke en dråbe, og hun brokker sig som regel og vil have mere, så jeg har lavet en flaske mere med det samme, hvor hun så spiser halvdelen cirka.

 

Så hun spiser omkring 200 ml i sådan et måltid. I dag har jeg så valgt at lave 180 ml til hvert måltid. Hun melder sig stort set aldrig med sult. Hun kunne godt ligge 9-10 timer og bare sove eller sidde ved mig uden at sige noget. De sidste dage har jeg konsekvent valgt at give hende mad hver 4-5 timer som max, fordi hun spiser rub og stub, jeg giver hende, lige meget hvornår det er. Så jeg kan ikke forstå, hun ikke melder sig for hun er jo tydeligvis sulten.

 

En anden ting er, at hendes tis lugter rimeligt kraftigt. Så min mor sagde noget om, at hun måske manglede væske dvs. Kogt afkølet vand. Hvordan skal jeg forholde mig til det, da jeg ikke har givet hende det før?

Vh.


/ Nadia.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk