Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Får han mad nok? - Dreng 3 ½ måned


Hej,


Min søn er 3.5 måned gammel og er begyndt at sove meget mere om dagen og spiser desværre mindre end før. Jeg ammer men er begyndt at supplere med 1-2 flaske om dagen da vi for 1 uge siden gik ind i en periode, hvor han var meget urolig og aggressiv. Han kunne lige pludselig skrige og græde, og vi måtte ikke lægge ham, indtil han fandt ro.
 

Han savler meget og putter alt i munden. Lægen kunne ikke finde noget, men mistænkte at han måske allerede er begyndt at få tænder, da de ikke kunne finde andet.

 

Jeg ammer om natten, og så meget jeg kan om dagen. Men fordi han har en tendens til at blive sur og urolig en gang om dagen, har jeg valgt at give flaske, så jeg kan se hvor meget han får spist- og vi kommer igennem 150 ml på 1- 2 timer, hvor han ikke gider at spise.

 

Jeg har også været meget usikker på, om han blev mæt via amningen og besluttede derfor, at jeg ville supplere. Siden jeg er begyndt at supplere med mme, sover han meget om dagen, hvor han kan sove mellem 1-2 timer ad gangen. Nogle gange er han vågen 1 time efter en 2 timers lur og vil allerede sove igen, hvor han ikke får spist meget.

 

Han har våde bleer og afføring en gang om dagen. Han er meget glad og aktiv, når han vågner. Siden han blev født, har han været meget glad for at spise og har kunnet sove 4-5 timer i stræk om natten, uden at melde til sult. Nu spiser han i søvne, men meget ofte, hvor jeg skal amme med 2 timers mellemrum.

 

Jeg er urolig, da jeg er meget usikker på, om han tager på. Da jeg føler at han spiser så lidt og vil sove så meget (klager ikke over søvnen).

 

Han vejer 7 kg nu.

 

Hvad sker der for den lille? Er det normalt?

 

Vh.


/Elif .

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk