Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

En glidende overgang fra bryst til flaske - 6 uger


Hej

 

Fra amning til flaske

 

Jeg har en søn på 6 uger som jeg har ammet indtil nu, men vil gerne have ham kørt over på flaske. Jeg kan ikke finde nogen steder om, hvordan man bedst kan gør er det så det bliver en glidende overgang for os begge to.

Og vil også gerne lige høre, hvordan han skal have sutten i munden, for han får en flaske om dagen lige nu men synes bare, den måde han har fat på får han en masse luft med ind også!
 
Og hvordan er det lige man regner ud hvor meget han skal have. Han er 60 cm og 5060 g. Lige nu får han 120 til middag, men spiser der ud over stadig en halv time hos mig bagefter, så hvor meget?? Hvor mange gange om dagen??

 

Håber det er til at forstå nogenlunde.

 

På forhånd tak
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk