Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Amning og udearbejde, hvad gør vi? - pige 10 mdr.


Kæreste sundhedsplejerske eller hvem der kan hjælpe.

 

Vi har en datter på knapt 10 mdr. (født d. 24/10-13). Hun har aldrig villet have sut eller flaske, til trods for at vi har prøvet og prøvet, siden var 5 dage gammel. Sutten tager hun nu, hvis hun selv må holde, og hun tykker kun i den. Det er som om hun ikke kan finde ud af at sutte. Hun vil heller ikke sutte på en finger. Hun laver sådan opkast lyde.

 

Hun har altid ammet flot (efter hun fik klippet sit MEGET stramme tungebånd). Nå men alt dette er for så vidt fint nok, da jeg jo bare ammer i stedet for alt det andet)

 

Vores store problem er bare at jeg starter arbejde nu. Jeg er jordemoder og har derfor meget skiftende arbejdstider og dvs far jo så skal til at putte hende.

 

Hvis jeg ammer op til hun skal sove og så giver hende til far, så kan han godt lægge hende. Men i dag ville vi så prøve at “lade som om”, jeg var på arbejde fx en aftenvagt. Dvs. at far har givet hende aftensmad og prøvet at lægge hende. Det gik slet ikke. Efter en time græd hun så meget, at jeg aldrig har hørt det før. Hun nærmest skreg. Hun lød bange. Jeg/vi er meget frustrerede, da der efterhånden jo kun er en uge til jeg starter.

 

Det skal siges at hun er meget tryg ved sin far.

 

Det andet er, at hun ikke spiser ret meget mad i løbet af dagen og aftenen. Tænker det er fordi, jeg stadig ammer så relativt meget (døgnet rundt)

 

Jeg har tænkt, om jeg skal stoppe med at amme fra i morgen, malke ud og så må hun få sin mælk på flaske (hun spiser vel af den, hvis hun bliver sulten nok). Jeg har bare ikke “sultet” hende før, så vi ved ikke, hvordan hun vil reagere på det, eller om det overhovedet er en go ide.

 

Har du/i en god måde at gøre det på, for vi famler ret meget i blinde.

 

Venlig hilsen


/T&J.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk