Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Amning og tatovering. - Baby 6 mdr.


Hej Anne.

 

Jeg skriver til dig fordi jeg holdte op med at amme min datter på 6 1/2 måned for 5 dage siden... Amningen var så småt hørt op (ammede kun om morgenen), og da jeg har en tatovering. jeg gerne vil have fjernet, så valgte jeg at stoppe i mandags, hvor jeg var til min første laser behandling og har en tid igen om 8 uger.

 

Man må ikke amme under behandlingen, da man ikke ved om der er noget der går i mælken, der er simpelthen ikke forsket i det, derfor siger man nej for en sikkerheds skyld.

 

Men nu har jeg fortrudt lige siden,,, jeg savner nærværet, og det at jeg ved, at jeg har noget godt i mælken, som min pige nu går glip af... Så jeg har egentlig nok bare brug for en bekræftelse på, at jeg ikke må amme efter jeg har fået laserbehandling, så jeg ikke får så dårlig samvittighed. Mælken kan jo være direkte skadelig nu, eller hvad???

 

Min datter har været ret pylret i denne uge, og jeg har ikke kunne sætte hende fra mig uden gråd, så jeg tror, hun søger den nærhed, vi før havde, ved bare at ville sidde hos mig konstant. Men ellers trives hun, og hun har ingen problemer med at spise grød og tage flasken.

 

Mvh.


/Refer.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk