Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Afvænning fra amning - men hvordan? pige 9 mdr.


Kære sundhedsplejerske,

 

Min datter fylder snart 9 mdr. og jeg overvejer at stoppe med at amme hende, da jeg snart skal i arbejde. Jeg har ammet hende fuldt siden hun blev født.

 

Hun spiser tre måltider om dagen (morgenmad, frokost og aftensmad) her får hun et lille glas sødmælk til. Hun vil stadig ammes efter hvert måltid, ellers bliver hun helt ked af det.

 

Jeg kan heller ikke få hende til at falde i søvn, uden at hun bliver ammet, hun vil bare have mit bryst i munden, og hun vågner stadig mindst én gang om natten for at spise.

 

Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal stoppe med at amme hende, især fordi hun ikke gider at drikke mælk fra flaske.

 

Jeg har virkelig brug for nogle gode råd, da jeg ikke kan klare at se hende blive ked af det over, at jeg ikke vil amme hende. Og jeg ved slet ikke hvordan jeg skal udføre processen!

 

Mvh.


/Lamia.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk