Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vild med trampolin, men er det sikkert?


Hej

 

Jeg har en skøn lille glad pige på 20 måneder, som er helt tosset med at hoppe. Hun hopper på gulvet, i sofaen, i sengen - ja alle steder (vi passer  selvfølgelig på, at hun ikke falder ned eller rammer noget).

 

Hun har også prøvet at hoppe på trampolin nogle gange, og hun er så glad for det, at hun kan bryde ud i gråd, hvis vi går forbi en trampolin.

 

Derfor har vi overvejet at købe en trampolin til hende (2-3 meter i diameter), og i den forbindelse har jeg naturligvis læst alt om sikkerhedsforanstaltningerne. Vi er blevet enige om ikke at købe en trampolin, fordi jeg har læst, at det kan give nakkeskader hos børn under 6 år - men nu er vi kommet i tvivl igen.

 

I vuggestuen har de nemlig ikke bare én, men 2 springmadrasser som børnene hopper på, og pædagogerne siger, at det er fantastisk for motorikken. Men hvad er forskellen på, om hun hopper på en trampolin, en springmadras, en seng eller lign?

Kan vi godt købe en trampolin, hun kan hoppe på, sålænge vi selvfølgelig følger alle sikkerhedsforanstaltninger, eller bør hun slet ikke hoppe i f.eks. seng og på springmadras?

 

Og bør vuggestuen i så fald fjerne madrasserne, eller hvad vil I anbefale?

 

Tak for hjælpen og for en super informativ og inspirerende hjemmeside.

 

Mvh


/Pernille

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk