Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Han skubber dem, han vil lege med - 4 år


Hej

 

Jeg har en dreng på godt 4år.  Han er blevet passet hjemme til han blev 3 og kom altså direkte i børnehave. Det var en meget lille børnehave hvor der kun var børn på samme alder som ham. Han startede op uden problemer, og havde det godt der.


 

Men børnehaven lukkede, og han er nu flyttet i en ny og større. Der er omkring 55 børn, så det er jo ikke noget stort sted, men i forhold til hvad han kommer fra, er der mange.

 

Han vil rigtigt gerne lege med de andre børn, men finder ikke venner det nye sted (han har været der godt 1½måned).

 

For et par uger siden blev jeg trukket til side af en af pædagogerne der fortalte mig at han var blevet bidt, men at det var selvforskyldt. Han havde skubbet en del gange til en bog en dreng sad og læste i, og fik så tilsidst et bid i armen.

Da jeg snakker med min dreng om det om aftenen siger han at han jo bare ville lege med den anden dreng.

 

I dag taler jeg igen med en af pædagogerne der siger, at det griber om sig, og at det både er inde og ude han skubber eller slår de andre børn. Muligvis for at komme i kontakt med dem siger hun selv, og det tror jeg også.

 

Hvordan mener du, jeg bedst kan hjælpe ham til at finde ud af, hvordan han skal komme i leg med de andre?


Han er sprogligt meget fint med, så det er ikke der, problemet er.

 

Venligst


/Mia

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk