Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Fødselsdagsønsker uden kemi - 1 år


Kære Fagpanelet


Vores dreng fylder snart et 1 og jeg er gang med at lave en ønskeseddel for ham.

 

Jeg er kommet noget i tvivl / vildrede om, hvad jeg kan ønske mig på hans vegne for at undgå det legetøj med mest sundhedsskadelige stoffer eller helt at undgå sundhedsskadelige stoffer overhoved.

 

Det er jo ikke særlig praktisk, at til følge forbrugerrådets liste over de 17 hormonforstyrrende stoffer til ønskesedlen. Jeg håber, at du har et råd til, hvad man kan bede bedsteforældre og andre at købe og ikke at købe til vores dreng.

 

Til jul fik han en bil med tilhørerne bløde klodser. Klodserne lufter kraftig af parfume og har derfor valgt at ligge dem væk for nu. Nu er jeg blevet i tvivl om, jeg skal smide den slags legetøj væk eller gemme det til han bliver så stor, at ikke bider i legetøjet?

 

Med venlig hilsen


/Ane

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk