Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Badebleer - hvordan virker de?


Hej Sundhedsplejersken.dk
 
Jeg kigger ind på jeres side en gang imellem, fordi jeg får jeres mail. Det er jeg glad for. Det er mest fordi jeg synes det er hyggeligt, og fordi jeg synes, det er interessant at se, hvad I foreslår af løsninger på diverse.

 

Det sker også, at jeg falder over noget, jeg ikke vidste eller ikke selv havde tænkt på, og det er jo smart. Jeg har fire børn i alderen 12 til 2, så har set og prøvet lidt af hvert, men må sige, at jeg har nemme børn, fordi de er meget nemme at aflæse. Altså hvad de har behov for osv.
 
Grunden til at jeg skriver til jer nu, var fordi jeg læste ordet svømmehal, og kom i tanker om, at vi er blevet inviteret i badeland på ferie snart. I den forbindelse vil jeg gerne vide, hvad gør jeg med den yngste?

 

Han er 2 år og 4 måneder og ikke renlig (det var de andre, men de er også piger - og han er den lille!) Jeg har badebleer i hans størrelse, men ved egentlig ikke, hvordan de fungerer. Vi har ikke praktiseret svømmehal ret meget i flere år, så vil I give et bud på dette?
 
Med venlig hilsen


/Jonatans mor

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk