Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Han vil ikke med de andre hjem


Hej Marion.

 

Jeg ved ikke lige, hvem jeg skal vælge i den fine række af kompetente folk, I har her på sundhedsplejersken.dk. Men jeg vælger dig, fordi jeg tror, at du bedst kan guide mig med mit spørgsmål/problem:


Jeg har en skøn, livlig og omsorgsfuld dreng der lige er blevet 5 år (storebror til maja på 3 år). Han er rigtig god social og vil gerne lege, så længe det er her på matriklen ELLER, så længe vi tager med om til kammeraterne.

Han har det fint med at tage med fætre og kusiner hjem, men altså ikke legekammerater fra børnehaven. Jeg har spurgt ham ind til, om han kan huske, at han er med fætrene hjemme (vi er en stor familie, så der er nogen at vælge imellem), og om han ikke også kunne tænke sig at komme med nogen fra børnehaven hjem, for der er nemlig flere, der har spurgt.

 

Først bliver han rigtig glad "I dag", men så bliver han stille og tænker lidt og siger "nej det vil jeg ikke. Du skal med". Vi fandt rigtig ud af det en dag han skulle med en dreng hjem, da de blev hentet fra børnehaven for ca. 1 år siden. Han var simpelthen så ulykkelig, at det ikke blev til noget, men at vi gik derom sammen.

 

Nu er han inviteret til fødselsdag på lørdag hos den samme og han vil at jeg skal med. Det hjælper vel ikke at presse ham ud i noget, men kunne man hjælpe ham på vej så det blev lettere for ham ?


mvh.

 

 

 


/Trine

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk