Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Væggelus med hjem fra ferien - hvad gør vi?


Hej Per.

Lad mig først sige, at jeg henvender mig til dig, fordi jeg ikke kan finde ud af, hvor jeg ellers kan søge råd. Du kan muligvis ikke svare på spørgsmålet, men jeg prøver alligevel.

Jeg er gravid i 9. uge, og vi har lige fået konstateret væggelus i vores soveværelse efter at være kommet hjem fra en ferie for et par uger siden, hvor vi åbenbart har fået nogle af de små kræ med os. Problemet skal behandles hurtigst muligt, da de spreder sig med hast til andre rum og endda nabolejligheder.

 

Jeg er bare ikke helt tryg ved at skulle have spredt kemikalier i vores lejlighed/soveværelse henover en periode på 6-9 uger, dam man jo som gravid frarådes at være i nærheden af den slags. Jeg har prøvet
at søge lidt på nettet, men har ikke kunnet finde andet end skadedyrsbekæmpere, der ikke mener problemet skulle være så stort.

Har du (eller andre du kender) en holdning til/viden om, at det skulle være en skidt ide? Eller kan du råde mig til, hvor jeg ellers kan henvende mig med henblik på vejledning omkring spørgsmålet?

Mvh.


/Pernille.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk