Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Usikkerhed på graviditet - Hvor langt henne, medicin


Hej.

 

Skriver til jer, da har taget to test som var positive. Jeg går nu og venter på mit nøglekort, så jeg kan skifte læge, da jeg ikke kan med min nuværende læge. Jeg har pludselig fået feber men det er kun 37,4.

 

Jeg følte mig afkræftet og slap, jeg ved endnu ikke om hvor langt, jeg er henne. Men brysterne er vokset og spænder og maven også.

 

Jeg ville høre, hvornår jeg skal kontakte lægerne angående feberen, da jeg normalt ligger på 37. Jeg har meget kvalme og tager seruquiel og valdoxan. Har det en virkning spørger jer, da jeg ikke ville spørge min læge. Jeg er bange for, de ville begynde med at sige, at jeg ikke skal have det barn.

 

Hilsen


/Louise.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk