Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Turners syndrom


Hej Rie.

 

Jeg har et spørgsmål der har ligget mig meget på sinde. Jeg talte for noget tid siden med en læge, der informerede mig om, at når man foretager en nakkefoldscanning, vil man kun finde alvorlige tilfælde af Turner syndrom (og andre sygdomme men dette drejer sig specifikt om Turner syndrom), da nakkefolden skal være forholdsvis stor.

 

Derfor bliver mange mindre alvorlige tilfælde af Turner syndrom ikke opdaget under graviditeten. Kan det passe at der er mange mindre alvorlige tilfælde man ikke opdager? Er der et sammenhæng mellem tykkelsen på nakkefolden og hvor alvorligt man er påvirket af Turner syndrom?

 

Mange hilsner


/Freja.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk