Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Passer beregningen?


Kære Bodil,

 

Jeg håber, at du kan afklare følgende for mig.

 

Jeg har netop fundet ud af, at jeg er gravid. Min cyklus startede d. 19. juli 2014. Jeg regnede mig derfor frem til, at jeg er i uge 7+4, og jeg har derfor været bekymret for hvem af 2 mænd, der er faderen til mit barn, idet jeg var sammen med dem med 7 dages mellemrum, henholdsvis d. 27. juli og d. 2. august, og jeg havde ægløsning derimellem.

 

Men efter at være blevet scannet vaginalt viste det sig, at jeg kun var i uge 6+4, hvilket vel betyder, at min ægløsning lå en uge længere fremme end først antaget?

 

Hvor præcis er denne scanning, og endvidere, stiller det så ikke sikkerhed for, at jeg IKKE kan være blevet gravid d. 27. juli 2014, hvor jeg var sammen med den første mand (som heller ikke fik udløsning), men at jeg snarere er blevet gravid med ham, som jeg jævnligt har været sammen med fra d. 2. august og frem?

 

Jeg kender ikke systemet herinde, men jeg vil gerne være anonym. På forhånd mange tak for din hjælp!


/P 126

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk