Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Overvejelser over skadelige kemiske stoffer?


Hej Per Vagn-Hansen.

 

Jeg har herinde set et indlæg skrevet af en gravid kvinde, der står overfor at skulle flytte ind ind i en nymalet bolig.


Jeg står i en lidt anden situation.

Min kæreste og jeg er igang med renovere herunder male vores lejlighed, som vi også bor i. Projektet vil tage nogle måneder.

Vi taler om at få børn indenfor en nær fremtid, og jeg er i den forbindelse bekymret over, de kemikalske stoffer jeg uundgåeligt får i min krop gennem renoveringsarbejdet, og hvilket betydning de kan have,, hvis jeg bliver gravid.

 

Ved man noget om hvor længe sådanne stoffer er i kroppen og hvor "farligt" det er at være udsat for dem inden en eventuel graviditet?

 

Det er formentlig først om nogle måneder/et halvt år vi påbegynder "baby-projektet" men jeg vil gerne inden da blive klogere på dette spørgsmål.

 

På forhånd tak

 

Mange hilsner


/Anne.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk