Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Min svigerfamilie tror ikke på faderskabet


Hej Rie.


Jeg og min svigerfamilie er meget uenige. Det handler om hvorvidt vi kan være sikre på, at det er min kæreste, der er biologisk far til vores kommende barn.

 

Hvordan min sviger familie overhoved har en mening, er en anden sag, men det er nu begyndt at smitte af på familiefreden herhjemme.


Min kæreste og jeg fandt sammen igen efter flere år hver for sig, i starten af marts 2016. Den 20. april 2016 finder jeg ud af, at jeg er gravid. Jeg får terminsdato den 17. dec. 2016.

 

Problemet er nu, at jeg havde en anden kæreste frem til starten af februar, vi var sidst sammen den 5. feb. 2016.


Da jeg har været på P-piller, kom det en smule bag på alle, at jeg blev gravid. 

 

Nu er problemet, at min sviger familie ikke vil have noget med barnet at gøre, før der er lavet en faderskabs attest. De mener heller ikke, at min kæreste burde være med til fødslen. Og de råder ham dagligt til ikke at skrive under på noget.


Mit spørgsmål er nu, er der overhovedet er den mindste risiko for, at min kæreste ikke er far, til vores kommende barn? Kan jeg være blevet gravid den 5. feb. samt have termin den 17. dec.

 

Alt siger mig, at det ikke er en mulighed, men tager jeg fejl? Jeg ønsker meget jeres svar, så jeg kan vise det til min svigerfamilie. Så kan vi forhåbentlig en gang for alle få lukket den her diskussion.

 

Håber meget du vil se på mit spørgsmål.

Mange hilsner


/Marie Louise

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk