Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Måske virkede fortrydelsespillen ikke.


 Hej,

Jeg er gravid i 16. uge, men er meget usikker på, hvem der er far til mit barn.

Jeg havde sidste mens første dag 9. juli. Min cyklus er uregelmæssig, men plejer at være 30-35 dage.

Jeg var sammen med min kæreste (ubeskyttet, da vi netop prøvede at blive gravide) den 25. juli og igen den 31. juli og 1. august. Men den 26. juli var jeg sammen med en anden - vi brugte ikke prævention, men jeg tog en fortrydelsespille ca. 14 timer efter samlejet.

Jeg har prøvet at finde ud af, hvordan fortrydelsespiller virker, for at komme nærmere sandsynligheden for, at den anden mand er far til mit barn. Jeg kan forstå, at pillerne virker ved dels at forhindre ægløsning (hvilket jo ikke er sket), ved at forhindre et befrugtet æg i at sætte sig fast (hvilket heller ikke er sket), samt ved at forhindre sædceller i at trænge frem til ægget. Da to ud af tre virkningsmuligheder jo ikke har fundet sted, er jeg selvfølgelig vanvittigt bekymret for, at det er den anden mand, der er far til mit barn.

Jeg ved godt, at det er utilgiveligt, at jeg har forårsaget denne situation, og at jeg først kan få et endeligt svar, når jeg har født. Men ventetiden er lang, og jeg håber derfor at kunne få hjælp til at vurdere sandsynligheden for hvem, der kan være far til barnet.


/KaJe

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk