Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Madras til vugge - under 5 cm?


Hej Vibeke.

 

Jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op og har brug for råd angående madras til vugge. Vi har en madras til vuggen, som er 3 cm tyk, men jeg har læst mig frem til, at babyen skal ligge på en madras, som er mindst 5 cm tyk?

 

Hvordan skal jeg forholde mig til det? Og når anbefalingerne er mindst 5 cm tyk, hvorfor er det så, at man kan købe en madras, som er tyndere? Og er det lige meget med en madras, som er 3 cm tyk, når det kun er til en vugge?

 

Hvad er risikoen ved at have en alt for tynd madras til en vugge? Vores madras er en aerosleep, som ellers har alle de ting, man skal gå efter, når man køber en madras, men den er jo stadig for tynd.

 

Håber, du kan hjælpe mig.

 

Med venlig hilsen


/Diana.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk