Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Må man tage malariamedicin som gravid?


Hej Rie

Min hustru og jeg planlægger en rejse til Borneo i januar/februar og har derfor nogle spørgsmål om graviditet/vaccination/malaria. Første spørgsmål er, om der er nogle generelle vaccinationer, man skal være påpasselig med?.
Det, vi egentlig er mest bange for, er om malaria medicin kan skade en graviditet.  Og hvis vi undlader medicin, hvad vil det så betyde for barnet, hvis min hustru bliver smittet? Min hustru er ikke gravid endnu, men kan i princippet blive det når som helst, så vi vil gerne have besked på, om det er et tosset forehavende, vi har gang i, eller om du ikke mener, der skulle være nogen forhøjet risiko.

På forhånd tusind tak for hjælpen, vi ser frem til et svar der kan bruges, fremfor de vævende oplysninger vi selv har kunne fremskaffe.

Med venlig hilsen Hans Christian
P.S. Hav en dejlig sommer




Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk