Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kejsersnit for 3. gang?"Spørg os" svarer:

Kære ABN2.

 

Desværre kan jeg ikke bare lige referere til nogle artikler, som kan gøre dig klogere. Men efter dialog med andre fagpersoner, er jeg helt sikker på, at du skal anbefales at få lavet planlagt kejsersnit denne gang.


Grundlaget vi træffer det er på er, at du ved det sidste kejsersnit havde arvæv, der var meget tyndt, og måske ville kunne finde på at briste denne gang.

 

Desværre er der INGEN undersøgelser, der viser, at arvæv bliver stærkere med tiden.

 

En egentlig statistik kan ikke føres på det grundlag, og valget må træffes ud fra DIG, og din livmoder.

 

Dit arvæv var tyndt, og vil formentlig også denne gang blive meget tyndt, og risikoen for at briste inden fødslen med betydelig risiko for dit og barnets liv vil være tilstede.


Måske var det også med til, at du ikke kunne lave gode nok veer til at føde sidste gang, fordi arvæv i livmoderen arbejder meget dårligere end væv, som ikke har ar.

 

Det kan dog ikke udelukkes, at det også kan være barnets position(stjernekigger), men det er ikke muligt at sige noget præcist om.

 

Jeg håber, det gør dig lidt klogere på din situation.

 

Med venlig hilsen, og du ønskes al mulig held og lykke

 

Jordemoder Rie Rømer


Til spørgsmål »
Tilbage til oversigten »

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk