Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kan storebror skade?


Kære Rie.

 

Det her er måske en lidt fjollet bekymring, men sagen er den, at jeg er blevet gravid igen. Vi er meget glade og glæder os meget. Min bekymring går på vores dreng på 2,5 år og hans lidt voldsommme hop, skub osv. på min mave. Han kravler rundt på den/mig og det hænder også, at han får sparket mig (enten ved leg eller fordi han bliver sur over bleskift). Han sparker ikke for at ramme mig, men sparker mere sådan ud, hvis det giver mening.

 

Han får naturligvis at vide, at det er forbudt/farligt og at han skal være forsigtig! Min bekymring går på, hvor meget “maven” kan klare. Jeg kan mærke, at jeg er meget bekymret for, om der kan ske noget med den lille.

 

Eksempelvis hvis vores søn lige kommer hoppende op på min mave (om morgenen) ligger hos mig på min mave og så springer ned og værst når han lige får sparket mig i maven.

 

Skal jeg være bekymret?

 

Jeg forsøger naturligvis at undgå situationerne, men med en energisk dreng på 2,5 år kan de desværre ikke helt undgås.


/N:N.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk