Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kan jeg være sikker på, at min kæreste er far?


Hej Rie.

 

Min kæreste og jeg gik for nogle måneder siden fra hinanden og jeg troede aldrig jeg skulle se ham igen. Jeg var så ked af det, at jeg endte med at være sammen med en anden bare for at glemme ham. Dumt.

 

Vi fandt ud af tingene og endte med at finde sammen igen. Omkring en måned efter finder jeg ud af, at jeg er gravid.

 

Jeg regnede mig frem til at jeg de seneste måneder har haft en cyklus på 30-32 dage, for jeg havde heldigvis skrevet det ned. Min mens startede d. 12 i måneden, så derfor måtte min ægløsning jo komme relativt sent. Omkring d. 28-29.

 

Jeg fik gennem ultralyd at vide, at befrugtmingstidspunktet måtte have fundet sted omkring d. 27 i måneden, hvilket jo passer ret godt med ægløsning. (Jeg har haft to scanninger med samme resultat med ca tre ugers mellemrum.)

 

Men den dumme hændelse fandt sted om aftenen d 20, og nu begynder jeg at læse at sæd kan overleve 7 dage eller mere i kroppen, at ultralyd ikke er meget sikker, og at ægløsning kan falde når som helst, selvom mens er regelmæssig.

 

Jeg er så ked af det. Jeg er paranoid og sover ikke længere om natten. Vågner op og føler mig panisk. Jeg har ikke nogen, jeg kan tale med dette om, for finder min kæreste ud af det, så mister jeg ham.

 

Kan du fortælle mig, om jeg har grund til min kæmpe bekymring, for jeg kan slet ikke se, hvordan jeg skal komme igennem disse måneder med ro i sindet.

 

Kærlig hilsen.


/En nedtrykt gravid.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk