Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kan jeg lindre smerter med TNS?


Hej.


Jeg har et spørgsmål ang TENS behandling under graviditet, som min egen læge desværre ikke kan svare på.


Jeg ved at TENS (elektrisk smertebehandling via små elektroder på huden) tilbydes som smertelindring under fødsel i DK. Er det også sikkert at anvende TENS under graviditet mod smerter? Jeg er vant til at bruge TENS hjemme mod kroniske smerter i nakke og ryg efter en ulykke, men har endnu ikke anvendt det under graviditet, da jeg kan se at producenten fraråder det når man er gravid. Dette undrer mig, når det netop bruges under fødsel?


Jeg er meget plaget af smerter og ønsker ikke at tage smertestillende piller. Hvordan forholder I jer til anvendelsen af TENS under graviditet, kan det skade barnet på nogen måde? Jeg er i dag 14+6.


MVH


/Tina.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk