Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kan gas være farligt? - Gravid


Hej

Jeg har et spørgsmål vedr. min kærestes graviditet, som jeg håber I kan svare på. Hun er pt. i 6. måned.

 

Vi er lige nu i sommerhus, hvor der laves laves mad, vaskes op m.m. ved hjælp af et gammeldags gaskomfur. Komfuret er så gammelt, at det måske er lidt utæt - jeg synes i hvert fald gassen lugter, når komfuret anvendes. Jeg prøver at være opmærksom på, at der luftes ud når komfuret anvendes og min kæreste er i nærheden, men det er ikke til at sikre hele tiden - f.eks. når hun er med til at vaske op eller lave mad.

 

Mit spørgsmål er, hvor "hysterisk" jeg skal være med dette. Jeg ved at f.eks. narkosegasser kan være skadelige for fosteret, men hvad med mere almindelige gasser? Og hvor skadeligt er det, når nu jeg eksempelvis sørger for, at der luftes ud jævnligt? Det skal siges, at vi ikke sover i samme hus som gaskomfuret.

 

Jeg håber I kan svare, selvom spørgsmålet måske varierer lidt fra normalen :-)

 

Mvh


/David.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk