Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kan det være graviditet - min krop reagerer?


Hej Else!

Jeg står i et lille dilemma, men samtidig føler jeg mig lidt dum ved at skulle spørge om hjælp, men det er jeg simpelthen nødt til.


Jeg har en fornemmelse af at kunne være gravid, men har ingen konkrete beviser på det, såsom en positiv test. Jeg var sammen med en i august måned, fik en blødning ca. 14 dage efter, dog var den ikke som normalt og har haft 2 blødninger siden, som heller ikke har været som de plejer. Jeg fik sat en kobberspiral op for 3 år siden, men min menstruation har været rimelig præcis siden. Midt i oktober havde jeg meget ømme bryster og havde også været plaget af meget træthed op til, så jeg valgte at tage en test, den viste negativ og jeg slog tanken fra mig.

 

Her i starten af november fik jeg så rigtig meget halsbrand, som mindede mig om den gang jeg gik gravid med min datter, så jeg tog endnu en test, endnu en gang negativ, men denne gang kan jeg ikke slå tanken om graviditet fra mig. Nu synes jeg, at jeg kan begynde at mærke små bobler i maven, men er det bare ren indbildning? Eller er der en mulighed for at jeg faktisk kan være gravid? Jeg ved jo at en kobberspiral kan falde ud, og at man har hørt om nogen der er blevet gravide på trods af spiralen. Jeg er meget i tvivl om, hvad der sker med min krop og håber, du kan hjælpe mig på en eller anden måde med et lille svar.


På forhånd tak!
 


/LKM310

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk