Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Jeg har behandlet sko med spray - er gravid


Kære Per Vagn Hansen,

 

Jeg er gravid i 15. uge. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind, da jeg for få dage siden imprægnerede mine børns sko. Jeg tænkte over hovedet ikke over, at der kunne ske noget ved dette, da det var udendørs og jeg selv stod med kroppen i en arms afstand fra sko og spray, som blev brugt til at spraye i de sekunder, det nu tager.

Efterfølgende har jeg læst, at man ikke må bruge imprægnering som gravid. Jeg er af denne grund helt ude af den og kan ikke finde noget om, hvad der kan ske. Hvad mener du, at risikoen er ved min dumhed?

 

Jeg har vedhæftet databladet, som jeg netop har anskaffet i dag.

 

Jeg har forsøgt at få et indblik ved at læse r-sætninger og advarsler, men da jeg ikke har nogen forudsætning for at vurdere risikoen, er jeg simpelthen helt ude af mig selv over denne situation.

 

Jeg havde på ingen måde tænkt, at der kunne være en risiko ved brugen netop fordi den sælges i skobutikker og bruges til sko man giver sine børn på. Jeg brugte den ude og holdte den i afstand fra mig selv, så jeg kunne ikke lugte den.

 

Desværre googlede jeg først efterfølgende og opdagede at de organiske oplsløsningsstoffer er i kategori med benzin, terpentin etc.

 

Med venlig hilsen


/Cecilia

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk