Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Intet tilbud om jordemoder før uge 28.


Hej med jer,

 

Jeg har et spørgsmål vedr. det problem, at hvis man skal føde på Hvisovre hospital, får man først lov til at blive tilset af en jordemoder i uge 28 og ikke uge 13-16, som man reelt set er blevet lovet eller "har ret til", som det så fint bliver udtrykt.

 

Mit spørgsmål til jer er, hvordan skal jeg forholde mig til dette?

 

Jeg har skrevet en mail til jordemodercenteret på Hvidovre og beder dem fortælle mig, hvad en erstatning kunne være fra deres side og afventer nu svar.

 

Men, som førstegangsfødende, er jeg helt vildt utryg over, at blive overladt til mig selv, og at jeg først vil blive tilset hos min læge i uge 25, og så have min første jordemoderkonsultation i uge 28. Inden da, er vi dog blevet tilbudt et infomøde omkring uge 18. Min mand og jeg håber så på, at der ikke sker noget med mig eller barnet i mellemtiden, og jeg må google mig til svar på de spørgsmål, jeg har omkring min graviditet.

 

Kan det være rigtigt? Skal jeg simpelthen bare acceptere, at sådan er det? Eller er der et sted jeg kan klage til? Eller få refunderet udgiften, hvis jeg vælger at benytte mig af private tilbud?

 

Jeg håber virkelig, at I kan hjælpe mig og jeg glæder mig til at høre fra jer.

 

Tak! Og de bedste hilsner,  


/Stine

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk