Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hvorfor er der flyttet på min termin?


Hej Rie

 

Jeg er gravid, og har fået fastlagt en termin der hedder 12.11.18.

 

Jeg er dog kommet i tvivl om hvorvidt det er rigtigt. Jeg har været til scanning igår (tryghedsscanning). Her blev vores dreng målt itl at være 27+4 og ikke 26+6. Det er ikke fordi det er alverden, men i forhold til barsel på jobbet er det jo ret interessant om det er det ene eller det andet - ifht hvornår jeg kan gå fra.

 

Min menstruation har altid været meget regelmæssig, men lige den måned hvor jeg er blevet gravid, har det været ude af cyklus. Min sidste menstruation startede12.1.18.

 

Kan jeg være blevet beregnet forkert fra starten? eller bør jeg holde mig til min nuværende termin, fastlagt ved nakkefoldsscanning?

 

På forhånd tak.


/Lisa.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk