Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hvad hvis jeg føder for tidligt også 3. gang?


Hej Bodil.

 

Jeg er gravid for 3 gang, og er idag 33+3, jeg har været indlagt grundet mistanke om præterm fødsel, men er udskrevet igen. Jeg skal ligge i sengen til og med 34+0, og får lutinus stikpiller, da min livmoderhals er nede på 15-18 mm og meget blød.

 

Mit første barn blev født 35+3, 36+4.

 

Jeg er nu nervøs for at føde allerede i 34+.. Hvis jeg føder så tidligt, ved du så hvad chancen er for at jeg får lov at have babyen hos mig?

 

Jeg fik efter lang tids talen frem og tilbage lov at udskyde sondeanlæggelse på min førstefødte, og det lykkedes at få både amning og sutterefleks kørende, så vi blev hurtigt udskrevet..

 

Håber på at kunne få lov til det samme igen, men tænker at det måske ikke blir så let i tilfælde af at jeg føder endnu tidligere denne gang..

 

Ved du hvor længe man skal forvente at være indlagt?


/Koti.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk