Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hævelse i de nedre regioner


Hej!

 

Jeg er gravid med mit andet barn, 24+5, og har de seneste 4-6 uger oplevet at min højre ydre skamlæbe hæver op, nede omkring skedeåbningen og bagud, ved fysisk aktivitet, hertil skal det siges at jeg har et arbejde hvor jeg går og står meget.

Jeg hverken klør eller har udflåd men er meget øm nede i området, når jeg kommer hjem. Mit eget gæt er ekstra blodtilførsel, da hævelsen og ømheden til dels forsvinder, når jeg får fødderne fri af jorden. Jeg oplevede det ikke med mit første barn, og derfor kommer det lidt bag på mig, også fordi det kom fra den ene dag til den anden. Jeg kan fornemme/se små buler dernede, når jeg bruger et spejl, men de fortager sig med det samme når jeg f.eks. lægger mig ned. Vil self. nævne det for min egen læge ved næste undersøgelse, men måske jeg kunne få be- eller afkræftet min egen teori inden.

Jeg ser frem til at høre fra dig


/Malene.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk