Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Har spist gammelt pålæg - er det farligt?


Hej
 
Jeg er gravid (21+5) og meget nervøs for at være smittet med listeria. Jeg har ingen symptomer men har spist noget kødpålæg, som har været for gammelt. Min egen læge siger, at man først kan blive testet, hvis man har feber, men kan det så ikke være for sent ift at risikere at smitte barnet i maven?
 
Jeg har læst at man ikke nødvendigvis ikke får symptomer, når man er gravid. Jeg synes derfor det er utrolig ubehageligt at skulle gå og nærmest vente på symptomer, før man kan slappe af igen. Jeg håber I kan svare mig, så jeg kan blive beroliget lidt.
 
Derudover har jeg købt mælkesyre + dha kapsler fra Lactocare, der er til gravide og ammende - der står de kun bør anvendes efter aftale med læge, men det kunne min læge heller ikke hjælpe med. Kan I det?
 
På forhånd tak
 
Vh. 


/Astrid.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk