Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Håber at min ex er far


Hej..

Jeg har et lidt pinligt spørgsmål som jeg håber I kan hjælpe med..

 

Jeg har regnet og regnet, men ville egentlig bare være helt sikker på jeg har ret...

 

Har i en periode skrevet min mens-cyklus ned, og den har været rigtig uregelmæssig, da jeg ikke tog p-piller. 5. nov var sidste mens. første dag...

 

Ifølge første scanning er jeg blevet gravid omkring 19. Nov.. Det passer egentlig meget godt med at jeg var sammen med min ekskæreste der.... Men d. 28 nov var jeg (virkelig dumt) sammen med en anden fyr... Han er den eneste jeg har været sammen med udover min eks i meget lang tid så det var en kæmpe fejltagelse!!! -og nu vil min eks og jeg finde ud af det igen, da vi jo skal have et barn sammen..


Men jeg bliver nu bekymret for om det overhovedet kan være en mulighed at den anden fyr er faderen, og ikke min eks!!!!??

 

Håber virkelig I kan hjælpe mig.. Har ikke lyst til at gøre min eks ubegrundet bekymret, da han glæder sig vildt til at blive far..

 

Om morgenen da jeg vågnede d. 29 havde jeg mange mavesmerter.. Kan det evt være fordi ægget der blev befrugtet omkring d. 19 satte sig fast???

Jeg tog den første positive test 5. Dec og har læst at der i 95% tilfælde går 10 dage før en test kan læses positiv...

Så synes det hele virker som om min eks er faderen, men fordi min mens var så uregelmæssig bliver jeg i tvivl...


Håber på et godt brugbart svar.


/Den spørgende,

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk