Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Gravid på p- piller?


Hej Rie Rømer.

 

Jeg en pige på 19 år, som er i gang med at studere til pædagog. Min kæreste og jeg har været sammen i 8 mdr. (stadig nyt), så derfor venter vi ikke et barn!!

 

Jeg har taget mine p-piller som jeg plejer, måske glemt et par gange i vores forhold, men har sørget for så at tage den dagen efter, eller på dagen hvis jeg kommer i tanke om det. Der udover har vi sex, når jeg holder min pause (1. spørgsmål : er det så ubeskyttet sex ?) (Har dog min menstruation til tiden, men dog ikke så slemt denne gang??).

 

Men nu her den sidste månedstid har jeg spist det dobbelte af hvad jeg plejer og er derfor i tvivl om jeg gravid? Jeg har haft nogen hovedpine nogen dage i træk, er dog væk nu, og min lugtesans er blevet ''forværret'' lidt? Ved ikke hvordan jeg skal forklare dette ordentligt, men er der nogen der kan hjælpe mig med svar på, om jeg skal tage en test, eller kan tage det stille og roligt?? ( Skal lige nævnes at da min mor var gravid, havde hun ikke det med kvalme eller noget, ved ikke om det er arveligt? )

 

Håber du kan hjælpe mig


/cbo.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk