Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Gravid igen allerede?


Hej.

 

Jeg håber I kan hjælpe mig. Jeg havde ubeskyttet sex for 35 dage siden.

 

Fire dage efter denne hændelse fik jeg en blødning, der varede i ca. 7 dage (det er i dag 26 dage siden den sluttede). Det fik mig til at tro, at jeg havde fået min menstruation (den første siden jeg fødte i maj i år), og jeg derfor ikke skulle bekymre mig om en mulig graviditet.

 

Nu er jeg kommet til at tænke på, om jeg overhovedet kan bruge denne blødning som indikator for, jeg ikke er gravid. Har taget en del graviditetstests (negativ), men eftersom jeg ikke kender min cyklus efter fødslen, er det svært at vide, hvornår resultatet er helt sikkert, i forhold til, at man normalt tager testet efter ens menstruation er udeblevet.

 

Mit spørgsmål er så, om jeg burde kunne regne med de graviditetstests jeg har taget, nu hvor det er over 35 dagen siden den ubeskyttede sex fandt sted?

 

Jeg håber I kan hjælpe, da jeg er ved at være fra den.


/MK

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk