Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Gravid efter kejsersnit - Hvor længe efter?


Hej

 

Min mand og jeg mistede i april vores første barn i uge 28+4. Barnet havde fine tal ved fødslen men døde efter 3 dage af en hjerneblødning.


Man ved ikke hvorfor jeg gik tidligt i fødsel. Graviditeten havde været præget af blødning og i 28+0 gik vandet og jeg fik veer. Jeg var indlagt i 4 dage med vehæmmende, men veerne kunne ikke stoppes og til sidst var barnets puls meget høj, hvorfor man valgte at lave akut kejsersnit. Der var ingen komplikationer ved kejsersnittet.


Nu vil vi meget gerne prøve at blive gravide igen. Jeg er blevet forberedt på at det sandsynligvis skal være kejsersnit, hvis jeg bliver gravid inden for et halvt år - det er helt fint for mig.


Men vil det gøre en forskel om jeg bliver gravid efter 2, 3 eller 4 måneder? Hvis det er efter kun 2 måneder, vil der jo kun være 10,5 måneder fra sidste kejsersnit til næste termin.


Derudover kræver det selvfølgelig at vi er følelsesmæssigt klar.


Mvh.


/Karoline.

Læs svaret
 
Læs mere om
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk