Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Gravid - jeg har en spiseforstyrrelse


Kære Rie.

 

Jeg er 33 år og har netop fundet ud af at jeg er gravid. Jeg er I 5 uge (4+5).

 

Graviditeten er ønsket, men jeg gør mig også bekymringer, da jeg lider af overspisning med bulimiske tendenser og har gjort det i en årrække. Dog ikke værre end jeg kan passe mit job etc. Overspisningsanfaldene sker ca. 2 gange om ugen. Kun når jeg er alene.

 

Jeg skammer mig meget over mine spisevaner og nu er jeg bange for hvordan jeg skal håndtere graviditeten ift. at spise normalt og ikke lade barnet tage skade.

 

Hvor slemt er det for mit barn hvis jeg kommer til at overspise? Vi taler store overspisnnger hvor jeg så meget jeg kan indtil jeg må kaste noget af det op. Og er opkastningerne farlige for mit barn?

 

Når jeg ikke overspiser spiser jeg restriktivt/kontrolleret men får stadig mad.Har du stødt på tilfælde som

mig og hvad vil du anbefale mig at gøre?

 

PS. Det skal siges min forlovede kender til mine spiseproblemer og støtter mig i processen.

 

Mvh 


/Den gravide.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk