Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Fik cyklestyr i maven


Hej Rie.

 

Jeg var i dag til jordmoder og glemte helt at spørge hende om noget.


 

I går da jeg skulle hjem fra arbejde på cykel og skal af den igen, får jeg ik løftet mit ben højt nok (har en mountainbike), så kommer ik af og får kørt ind i kantstenen. Da det sker får jeg mit cykelstyr i maven i den højre side og det gjorde ondt lige da det skete. Vores lille pige bevæger sig og sparker som hun plejer og der var fin hjertelyd hos Jordmoderen i dag, men er bange for der sket vores lille pige noget.

 

Jeg har ikke nogle smerter der hvor styret ramte og jeg kan ikke helt huske hvor henne det ramte, så ved slet ikke om jeg har ramt der hvor hun ligger.

Jeg er bare lidt bekymret for om jeg har skadet hende. Jeg kan ikke finde ud af om jeg bare er lidt hysterisk, min mand siger jeg overreagere.

 

Mvh. 


/Helle

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk