Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Er symptomerne p-pille stop eller graviditet?


Hej.

Jeg er meget i tvivl om jeg måske er gravid?

 

Min kæreste og jeg besluttede os, for nogle måneder siden for, at vi snart ville have et barn. Så jeg stoppe på p-piller, da jeg har hørt, at der går noget tid, før ens krop ville være klar til at blive gravid, efter man har været på p-piller. Vi har derfor haft ubeskyttet sex, da vi tænkte, det ikke var nødvendigt med kondom.. Men hvis jeg er gravid nu, ville det da bestemt ikke gøre noget!

 

I dag er det nogle måneder siden jeg stoppede på p-piller, er jeg begyndt at døje rigtig meget med kvalme.. Specielt om aften/natten og efter måltider. Jeg har også døjet lidt med hovedpine på det sidste. Men jeg har før døjet med migræne, så har tænkt, at det bare var det igen. Ud over det, har jeg haft nogle få dage, hvor jeg har haft nogle timer med dårlig mave. (Ved ikke om dårlig mave kan være tegn på graviditet?)

 

Jeg haft ømme bryster i halvanden uge ca. og de er kun blevet mere ømme med tiden. Inden de blev ømme var det kun mine brystvorter, der var ømme og meget følsomme, og så blev de stive, bare jeg snittede dem med hånden. Og nu kan jeg slet ikke tage, at min kæreste kærtegner dem under sex, da det gør virkelig ondt.

 

Nu har jeg så gået de to sidste dage med menstruationssmerter men uden noget der ligner menstruation. Og i dag har jeg kun haft meget lidt smerter, og her til aften er jeg så begyndt at bløde lidt.

Jeg har altid haft mens smerter, men de er tidligst kommet på dagen, hvor jeg skulle have menstruation, og så plejer de at være meget værre end de er denne gang. Og denne gang er det også som om jeg får nogle jag nede i venstre side af underlivet ind i mellem... Det er ikke noget jeg har oplevet før?

 

Jeg har taget to graviditetstest, men begge negativ.. Og jeg er ikke klar over, om det er for tidligt for mig at teste, da min cyklus er ret uregelmæssig.

 

Jeg har snakket med min papsøster om det, da hun har været gravid to gange før, og nu har to skønne piger. Hun tror det kan være min krop, der stadig er forvirret, efter jeg har været på p-piller, men derimod synes hun også, det er vildt, at jeg har så mange symptomer så..

 

Hvad mener I? Er det bare p-pillerne, der er skyld i det, kan jeg virkelig være gravid nu?


/AJ.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk