Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Er jeg far?


Hej Rie

 

Jeg har været sammen med en pige, som har en kæreste, hun er nu gravid.

 

Mit problem er, om jeg kan være faren til barnet. Hun siger, jeg ikke kan være faren, og når jeg regner efter med diverse datoer, tror jeg heller ikke, jeg kan være faren. men ville lige tjekke med en professionel.

 

Jeg var sammen med hende d. 29-9-14 brugte kondom og kunne ikke se noget hul i kondomet efter. d. 1-10-14 har hun sin første menstruationsdag på hvad der må være hendes sidste menstruation.

 

Hun finder ud af, at hun er gravid omkring d. 13-11-14. får lavet en tidlig scanning d. 17-11-14, men de kan ikke rigtig se hjerterytme. Får en scanning igen d. 25-11-14, hvor hun får at vide, at hun er 8 uger henne og har termin til d. 6-7-15.

 

Kan jeg være faren til barnet?

 

På forhånd tak.


/0079

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk