Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Er i en øv-situation - tvivl om faderskabet


Hej Rie.

 

Jeg skriver fordi jeg er i en super øv situation.
 
Jeg stoppede på ppiller d. 13/3 og fik en lille mens d.16/3. Jeg har så samleje med en fyr d. 27/3 & 28/3 hvor fyren kommer op i mig.
 
Jeg har så samleje igen torsdag d 2/4 natten til fredag morgen d. 3/4.  med en anden fyr.
 
Jeg skal så til gynækolog nogen uger efter for at snakke om ppille stop osv.

Jeg har så fundet ud af 2 dage inden at jeg er gravid.
 
 Min gynækolog scanner mig, og fortæller mig at jeg har en uretmæssig cyklus efter ppille stop og kan se at jeg har haft sen ægløsning omkring d 3/4. hun fortæller mig så at hun kan se at jeg er blevet befrugtet d. 5/4. jeg tænker med det samme at det så er ham den sidste der er far til barnet. da sæden ikke ville kunne holde fra d. 28/3 til d. 5/4. Hun giver mig ret i det jeg skriver.
 
Jeg er så efterfølgende til  en tidlig scanning for at sikre at det hele passede og for at sætte en termin. Der siger de helt sammen og det hele passer med hvad min gynækolog siger. så jeg går glad derfra.
 
Jeg har så været til nakkefoldscanning her i fredags d .12/6 hvor de ændre min termin fra d. 28/12 til 24/12 så de rykker den hele 4 dage.

Jeg sagde til hende at jeg var 11+4 men hun sagde at jeg var 12+1.
 
Nu er mit store spørgsmål så?

Kan jeg stadig gå ud fra at jeg er blevet befrugtet d. 5/4 selv om min termin dato blev rykket 4 dage til nakkefold.
 
Og gå ud af at det er d. 5/4 at jeg blev befrugtet og at det er den sidst fyr jeg var sammen med altså d. 3/4 som er far?
 
mvh.


/Meget forvirret.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk