Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Er ex-en far?


Hej!

 

Jeg har termin lige rundt om hjørnet, men er så bange, skræmt og ude af mig selv. Jeg er blevet i tvivl om faderen til barnet og det dræber mig indvendigt. Min menstrution har ikke været reelmæssig og har derfor ikke styr på hvornår jeg sidst havde den.

Jeg har haft masser af sex med min x kæreste, men vi gik fra hinanden omkring midten af juli måned 2014. Den 10 august har jeg så sex med en anden fyr (kun en gang). 8 dage senere - altså den Den 18 august finder jeg ud af jeg er gravid.

Jeg er til den første scanning den 22 august hvor jeg får af vide at jeg er ca 7 uger henne. Så jeg konkluderede selvfølgelig at min x kæreste er faderen til barnet. Og det umuligt kan være fyren fra D 10 august.

Senere hen til nakkefolds scanning får jeg en termins dato der hedder den 31 marts 2015. Så ud fra omvendt termins beregner burde jeg være blevet gravid omkring D 8 juli?

Nu hvor jeg er så tæt på termin er jeg så kommet utrolig meget i tvivl. Er der den mindste chance for at jeg kan være blevet gravid den 10 august istedet for omkring D 8 juli - kan en nakkefoldsscanning regne 4-5 uger forkert? Eller kan jeg være helt rolig velvidende om det er min x der er faderen til barnet?

Håber i forstår mit spørgsmål og vil hjælpe mig - det dræber mig indvendigt og vil så gerne have min x er faderen, da også han glæder sig helt vildt.

Kærlig hilsen


/Den meget meget ulykkelige

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk