Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Bevæger den lille sig nok? - 35 +


Kære Rie Rømer.

 

Mit spørgsmål drejer sig om foster aktivitet. Jeg er i dag i 35+3 og min baby er skønnet til at veje 2800-2900g. Så det er jo bare skønt :-)

 

Jeg har mærket ham hver dag og også flere gange hver dag - men de sidste 4 dages tid synes jeg det har været lidt mindre. Stadig aktivitet hver dag og stadig flere gange - men det føles lidt mindre og det har været i kortere perioder af gangen.

 

Er det noget jeg burde reagere på i form af at kontakte jordemoderen? Jeg synes det er svært at bedømme om det 'blot' er "pladsmangel" der er årsagen, hvis du forstår.

 

Ligeledes har han siden uge 28/29 hikket 3 gange om dagen - meget konsekvent hver morgen, middag og aften. Nogle enkelte gange også når jeg er gået i seng.

 

Men i takt med den nedsatte bevægelse er antallet af hikkeanfald også gået ned.... f.eks. idag har han kun hakket én gang.

 

Jeg læser mig frem til at de hikker fordi de drikker fostervand og øver sig på vejrtrækning - så bliver jeg jo nervøs for om han så ikke drikker det han skal - og at der skal være noget galt på vejrtrækningsfronten....

 

Jeg håber du kan svare på mine spørgsmål.

 

På forhånd tak.

 

Hilsen


/Kathrine

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk