Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Allergidisponeret og brystopr. - hvad gør man med råmælk?


Hej!

 

Jeg står i den situation at jeg har fravalgt amning allerede fra før fødslen (jeg er brystopereret og med mit første barn kom der aldrig gang i amningen til trods for at jeg prøvede at holde ud i 3 mdr. mens jeg supplerede med MME).

 

Jeg led rigtig meget under brystbetændelse, feber, frustrationer etc., så denne gang har jeg truffet valget på forhånd.

 

Mit spørgsmål er så hvordan jeg forholder mig efter fødslen? Jeg har ledt på Herlevs (mit fødested) hjemmeside, men har ikke kunnet finde svar.

 jordemoder efter, om det er muligt, at jeres datter kan få råmælk via kvindemælkscentralen. (Her køber de

Det er allerede noteret i min journal, at jeg ikke skal amme, men baby kommer vel op til mig alligevel?! Hun skal dog ikke op at sutte ved brystet, så hvad gør man så?

 

Mælkeproduktionen stoppes med piller, men baby skal vel have noget råmælk et sted fra? Kan jeg, som fødende, gå ud fra at det er til rådighed på fødemodtagelsen? Skal jeg selv medbringe?
 
Vi har meget astma og allergi i familien, så hun skal have Pepticate (eller anden slags). Går jeg ud fra at det er på hospitalet? Jeg har ladet mig fortælle at man slet ikke må begive sig ud i Nan eller anden 'alm' erstatning, hvis planen er at skærme hende mod allergier.

 

Det virker måske som en spøjs ting at undre sig over, men det har slået mig flere gange, at der da skal være noget til hende, nu hvor hun ikke får noget råmælk hos mig.

 

Tak for en rigtig fin webside. Det er så betryggende at man kan surfe rundt blandt andre med samme tanker og overvejelser som en selv -uden at skulle betale en bondegård for det :)

 

Rigtig god weekend!

 

VH Trine 
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk