Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Ægløsning og graviditet


Hej.

 

Jeg er en kvinde på 32 år som aldrig har haft uregelmæssig menstruationer. Min cyklus har været på 28-30 dage.

 

I lang tid har jeg følt mig klar til at blive mor og slutning af maj fik jeg fjernet spiral, da min kæreste også mener at være klar til at have endnu et barn. (Jeg har ikke nogen børn selv)

 

Jeg blev gravid næsten med det sammen, men omkring 11 uger henne fik jeg at vide, at den var gået til undervejs og måtte have en udskrabning. 8 uger efter min udskrabning havde jeg ikke fået min første menstruation og måtte få Provera for at fremkalde menstruationen.

 

Nu er der gået 5 uger siden jeg begyndte at bløde med Provera, men ingen tegn på mens. Det føles mærkeligt i underlivet, men ikke som når menstruationen kommer. Det føles mere som den gang det prikkede i maven mens jeg var gravid. Jeg havde æggehvide udflåd d. 29/11 og kunne mærke ægløsning der omkring 29/30-11, så jeg har tage flere tidlige graviditets teste, men de er alle negative, så nu begynder jeg at blive urolig for, hvad der er galt  med min krop.

 

Inden jeg fik Provera kunne jeg mærke det samme i maven uden at jeg var gravid. (Jeg blev scannet på hospitalet)

 

Jeg ved at jeg burde kontakte min læge, men inden jeg gør, er der nogle spørgsmål jeg ønsker svar på.

 

Kan jeg være gravid uden at det kan ses på en meget følsom graviditets test?

 

Kan man have almindelig ægløsning hver måned uden at man får min menstruation?

 

Hvad jeg skal jeg forvente, at min læge kan gøre ved at eg ikke får menstruation? Jeg ønsker ikke at tage Provera igen, da jeg har læst at Provera kan gøre, at man får svært ved at blive gravid i de første måneder.

 

Hvad kan være galt med min krop?

 

Jeg er ca. 165 cm høj og vejer omkring 59 kg, så jeg vil ikke mene, at jeg er over eller undervægtig.

 

Håber I kan besvare mine spørgsmål.

 

Med venlig hilsen


/Gigita.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk