Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vores søn græder meget - 4 mdr.


Hej.

 

Jeg ved ikke hvad vi snart skal stille op.

 

Vores søn på 4 måneder græder rigtig meget for tiden, det er oftest i forbindelse med søvn.

 

For bare 1 måned siden kunne vi bare lægge ham, give ham sutten og så faldt han i søvn.

 

Men siden da har det ikke været andet end skrigeri. Uanset hvad vi gør er der ingenting der virker på ham, vi har prøvet at vugge ham liggende i vores arme, både og synge og ikke synge, snakke beroligende. Stå og “danse” hoppe med ham, lægge ham for sig selv, sat musik på, lagt ham under musikuro, lagt ham i rum med lyd og lys, i mørklagt rum, trille med ham i barnevognen. Ja alt hvad man lige kan er prøvet, og intet virker bedre end andet.

 

Han kan ikke falde i søvn/putte hos os og vil ikke ligge for sig selv.

 

Han kan sagtens ligge og pludre på legetæppe eller under musikuroen, når han lige er vågnet…

Vi har prøvet, inden han bliver træt, at give ham mad, skifte ble, og så prøve at få ham til at sove, men heller ikke det hjælper ham til at sove. Vi skal kæmpe op mod 1,5-2 timer HVER gang han skal sove, undtagen om natten, der spiser han og kan sagtens lægges og så sover han videre.

 

Vi har selv haft tanken om kolik pludselig kan komme?

 

Vi ved at han udvikler sig Meget for tiden. Men når INTET af det vi gør virker, har vi brug for nogen råd, hvad kan det skyldes?

 

Venlig hilsen.


/ En bekymret Mor og Far

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk