Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vores søn er stadig urolig - 3 ½ måned.


Hej Else  

 

Først og fremmest tak for dit sidste svar omkring læring ift brug af sut. Desværre vil min dreng fortsat ikke tage sut, men jeg forsøger stadig. 

 

Nu er problemet dog at han reagerer meget kraftigt på at blive lagt i barnevogn, ja faktisk skriger han helt vildt hver gang han bliver lagt der. Han vil kun ammes i søvn nu eller vugges i slyngevugge og det er en endnu værre løsning set i mine øjne, for jeg mener det her er bedre han kan ligge stille og falde i søvn og ikke skal have hjælp i vugge bevægelser. 

 

Bliver han puttet i barnevogn kører han sig selv helt op i hysterisk gråd og stopper ikke før han tages op, og vi prøver sommetider at lade ham græde lidt, men det bliver kun værre og han kan ikke selv finde ro igen. 

 

I går var vi ude jeg måtte køre hjem efter 4 timer da han slet ikke ville sove hver gang jeg havde fået ham til ro eller faren vuggede ham i armene. Han gik helt bananas i barnevognen vi havde med. Så lige nu vil han kun vugges eller ammes i søvn. 

 

I dag har jeg lagt mig med ham i soveværelset når han skulle sove og ammet ham til ro, sneget brystet ud og så har han sovet 45 min. Den ene lur fik jeg forlænget lidt ved at ligge ham til brystet ved opvågning. 

 

Jeg er kørt fuldstændig død i det her putteproblem og er ked af jeg hele tiden må blive hjemme med ham fordi han nægter den barnevogn. For er jeg på en lille tur med ham holder han sig meget ofte vågen for at se hvad vi skal, og så bliver han først overtræt og vildt svær at putte. 

Jeg kan ikke engang gå en lille tur med hunden. 

 

Om natten sover han godt fra ca 21/22 til mellem 3-4 hvor han ammes og falder i søvn igen og sover videre til 6/7 stykker, men jeg ved ikke om han kun tager det lange stræk fordi han er så udmattet af kun at sove ca 3-4 timer om dagen.

 

Mand og børn har ferie nu og jeg vil så gerne have lidt tid med de store på 3 1/2 år og 4 1/2 år men det er praktisk talt umuligt når jeg skal bruge så meget tid på at putte lillebror til lure som så er så korte. 

 

Far er meget dårlig til at tage over og har ingen forslag til hvordan vi løser putteproblemet og viser ingen interesse i at træne med sutten eller andet med lillebror. Far bliver frustreret når lillebror græder og siger “men han vil jo kun have dine bryster” eller “han er  nok sulten” på trods af han lige er ammet. Den eneste løsning som faren tyr til er slyngevugge som jeg synes er en dårlig løsning. 

 

Jeg føler mig som alene mor og har bare ingen energi til at få vendt dette mønster selv, så jeg føler dette er mit eget projekt. 

 

Jeg håber du kan komme med nogen gode håndgribelige råd til vores familie, det hele virker så uoverskueligt nu.

 

Mvh.

 

 


/Janni.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk