Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vores datter vågner tidligt - 2 år


Hej Else.

 

Jeg er mor til en dreng på 4 år og en datter på 2 år.

 

Vores dreng har altid været den største udfordring - bortset fra når det kommer til søvn. Da vi først kom ind i en god rytme, sov han gerne godt 2 timer til middag og 12 timer om natten som 2 - årig.

 

Mit spørgsmål omhandler min datter. Hun sover også godt 2 timer til middag (nogle gange lidt mere) men kun 10 timer om natten.

 

Vores dag er som følger:

 

Datter vågner på en god morgen ca. 5.10
Fælles morgenmad
Ud ad døren ca. 6.30
Middagslur ca. kl. 11.30-14.00
Hentes omkring kl. 15.00
Aftensmad ca. 17.15-17.30
Putning som regel kl. 19.00

 

Vi har forsøgt at trække hende om aftenen, men det resulterer i, at hun vågner samtidigt og sover så bare længere til middag.

 

Jeg tror egentlig, at hun får den søvn, hun har brug for. Men det kunne for os være rart, at hun tog en time mere om natten for at undgå, at vi skal op så tidligt.

 

Mit spørgsmål er, om vi er nødt til at væbne os med tålmodighed og vente til hun bliver så gammel, at middagsluren stille og roligt springes over, og hun så sover det længere, eller vi kan vække hende efter 1,5-2 timer og håbe på at flytte hende på den måde?

 

Hun er en pige, der sagtens kan holde sig vågen og med godt humør (modsat vores søn i sin tid).

 

Med venlig hilsen


/M.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk