Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vil ikke sove i barnevognen - 10 mdr.


Hej.

 

Jeg skriver til jer fordi jeg har brug for et råd ang. Min søn på 10 måneder.

 

Han vil simpelthen ikke sove i sin barnevogn for tiden, han har ellers altid været glad for den, men nu så snart jeg lægger ham i den, laver han flitsbue og vender sig om på maven og græder. Han har indtil nu sovet i voksipose i barnevognen, men nu hvor det er blevet varmere, har jeg prøvet et par gange, at give ham selen på, og den går han også helt amok over, så nu er vi tilbage i voksiposen, men han vil ikke ned i den barnevogn. Hvad søren gør jeg? Om et par måneder skal han i dagpleje og der skal han jo sove i barnevogn MED SELE.

 

Jeg kunne også godt bruge et råd om hvordan en typisk døgnrytme for et barn på 10 måneder ser ud. (Spise/soverytme)

 

Jeg ammer stadig 3 til 4 gange om natten, hvilket jeg MEGET gerne ville stoppe med. Vi har prøvet med vand i stedet, det virker en gang imellem, men andre gange, kan vi slet ikke få ham til at falde til ro, før end jeg ammer ham.

 

Han er en lille frisk, glad og rigtig dejlig dreng. Han er meget aktiv, han vil bestemt heller ikke ligge stille, når han skal have ble og tøj på, der er fuld fart på ham.
 
Håber MEGET, at høre fra jer. På forhånd tak.

 

Mvh.


/Charlotte.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk